Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Diğer Sokak köpeği görenleri üzdü

        Sokak köpeklerini görünce ilk aklımıza gelen, sıcak ve sevgi dolu bir evde yaşamayı hak ettikleridir. 'Patiler için

        Umut' Derneği, sokakta kendi başına bir ayakkabı kutusunun içinden hiç kalkmayan köpeği kaldırdıklarında, gördükleri görüntü herkesi şaşırttı.

        Şivava cinsi minik köpek, diğerleri gibi değildi. Sokak köpeklerinin kendine bir ev bulması olmayacak bir durum değildir. Ama bu köpeğin, Los Angeles civarındaki evlere oldukça yakın olduğu halde, bir ayakkabı kutusu içinde yaşaması ilginç bir durumdu.

        REKLAM

        Civardaki bir komşu, bu köpeğin duvar dibindeyattığı kişilere ait olduğunu sanmış, ancak bu durum 5 ay sürünce

        hayvan yardım kuruluşuna haber vermişti. 'Patiler İçin Umut' Derneği'nden Eldad ve Loreta, hikayeyi duyunca, minik köpeği kurtarmak için hemen yola koyuldu. Köpeği, yağmurda bir ayakkabı kutusunun içinde yatarken buldular. Köpeği kaldırdıklarında karşılaştıkları, bu köpekteki özel durumun farkına vardılar. Prenses adı verilen köpek, ön bacaklarından birini kaybetmiş, yürüyemez halde görünüyordu. Oldukça yorgun ve zayıf görünen Prenses'i hemen bir hayvan hastanesine götürüp gerekli bakımları yaptırdılar.

        Kendini toparlayana kadar veterinerde kaldıktan sonra, 3 bacağıyla koşmaya, etrafındakileri neşelendirmeye başlayan Prenses'e Patiler İçin Umut Derneği birkaç ay önce sıcak bir yuva buldular.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ