Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Film çekimi için geldi, bavul içinde kaçırıldı

        İtalyan polisi tarafındanyapılan açıklamada, 11 Temmuz’da çekim bahanesiyle Milano’ya gelmesi sağlanan İngiliz model buluşma yerinegittiğindeikikişitarafından bayıltılarak bavul içerisinde kaçırıldı. Elleri, ayakları ve ağzı bağlı halde bir arabanın bagajına koyulan kadın,2.5saatlik bir yolculuğun ardından önce boş bir iş yerine, ardından da tenha bir mekana götürdü.

        Altı gün boyunca kelepçeli halde tutulan kadının bu şekilde çekilen fotoğrafları gizli içeriğe sahip porno sitelerine yüklendi.

        Kendilerini ‘BlackDeath’ (kara ölüm) grubu olarak tanıtan çete üyeleri, modellik yapan kadınınyakınlarından300 bin dolar fidye isteyerek aksi halde kadını internette "açık artırmayla satma" tehdidinde bulundu.

        REKLAM

        Milanopolis memuruLorenzoBucossi'ninyaptığı açıklamayagöre,kadını kaçıran çete üyelerinden birinin kadının çocuğu olduğunu öğrenince bunun çete kurallarına uygun olmadığı gerekçesiyle kadınıserbestbıraktığı bildirildi. Kadının Milano'daki İngiliz Konsolosluğunu'na sığındığı açıklandı.

        İtalya Polisi'nin paylaştığı fotoğraflara göre kadının, Torino yakınlarındabir kasaba olanBorgial'agötürüldüğü belirtilirken olayla ilgiliİngiltere’de yaşayan30 yaşındakiHerbaLukaszPaweladlı bir Polonyalı gözaltına alındı.

        İtalyan ve İngiliz güvenlikgüçlerininiş birliğiiçindeyürüttüğüsoruşturma devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ