Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Sarkozy tatile çıkıyor

        HT GAZETE

        SEÇİMLERİ kaybeden Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile eşi Carla Bruni, mayıs ayının sonunda tatil yapmak için “Bodrum” tipi guletle Akdeniz’e açılacak. Dört yıl önce; 5 milyon dolara Bodrum’da “Margarita Frozen” adlı 42 metrelik lüks gulet yatı satın alan Lübnan asıllı 47 yaşındaki Fransız televizyon yıldızı Peri Cochin’in konuğu olarak tatile çıkacak olan Sarkozy ve eşi Carla Bruni’ye, Kaptan Hamit Bilge ve Türk mürettebat hizmet verecek. Cochin’in, dört yıl önce Bodrum’da satın aldığı 42 metre uzunluğunda, 8 metre genişliğinde, 350 metrekare yelkene sahip çift direkli Bodrum tipi gulet yat ve Türk mürettebatı, seçimleri kaybeden Sarkozy ve eşi Carla Bruni’yi Bitez’de beklemeye başladı.

        Bodrum’da yapılan İngiliz bayraklı ‘Margarita Frozen’ adlı yat satın alındıktan sonra, Peri Cochin’in mimar eşi Guillaume Cochin tarafından yeniden dizayn edilmiş.

        ÜNLÜLER HAYRAN KALDI

        Yatın kaptanı Hamit Bilge, Türk personel makinist İsmail Genç, gemiciler Tuğrul Alpaslan, Osman Alpaslan ve aşçı Murat Alptaş’la görev yapacağını belirterek şöyle dedi: “Daha önce gulet yatla gezdirdiğimiz ünlü isimler Akdeniz’in güzelliklerine hayran kaldı.”

        Kaptan Hamit Bilge “Yılın 6 ayını Bodrum’da, 6 ayını da Peri Cochin ve konuklarıyla Akdeniz ülkelerinin kıyılarında geçiriyoruz. Mayıs sonunda Nicolas Sarkozy ve Carla Bruni’yle Akdeniz’e açılacağız. İki hafta sürecek gezinin bir bölümüne Peri Cochin de katılacak.”

        CARLA’YA ÖZEL KABİN

        Yattaki lüks master kabini de, Nicolas Sarkozy ve eşi Carla Bruni için özel olarak hazırlanmış.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ