Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Obama gay mi?

        DIŞ HABERLER SERVİSİ / Kasım CİNDEMİR

        2008 seçimlerinde de ortaya atılan, ancak Barack Obama'nın Beyaz Saray'a seçilmesini etkilemeyen 'gay' iddiası yine ortaya çıktı.

        Barack Obama hakkında üç kitap yazan, Amerikan topraklarında doğmadığını ve bu nedenle başkan olamayacağını ileri süren Harvard Üniversitesi'nden doktora dereceli yazar Jerome Corsi, bu kez de, ABD Başkanı'nın Chicago'da yaşadığı yıllarda gay barlara gittiğini öne sürdü.

        Jeromi Corsi, bu iddiasını, "Chicago gay camiasının önde gelen isimlerinden biri ve Hillary Clinton destekçisi" diye tanımladığı Kevin DuJan'a dayandırdı.

        "GAY BARLARA GİDERDİ"

        DuJan, Obama'nın "gay" olduğunu ileri sürerek, gay barlara sık sık ve genelde Çarşamba akşamları gittiğini iddia etti. DuJan ayrıca iddilarını bir adım daha ilerye taşıyarak, Obama'nın "Man's Country" adlı gay hamamına gittğini de iddia etti ve bunların Chicago gay camiası içinde yaygın olarak bilindiğini ileri sürdü. DuJan, 2004'te ABD Senatosu için aday olduktan sonra Obama'nın gay barlara ve hamamlara gitmeye son verdiğini de belirtti.

        Kevin DuJan, "Bunları birgün herkes bilecek. Aynen Başkan Kennedy'nin Marilyn Monroe ile ilişkisi gibi" diye konuştu.

        Dört yıl önce de, yine seçimlerden önce Larry Sinclair adında Chicago'da yaşayan biri Obama hakkında benzer iddialarda bulunmuş, ama pek ciddiye alınmamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ