Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Döviz Dolar fiyatları ne kadar oldu? (30.05.2017) - Döviz Haberleri

        Dolar/TL dün, 3.57-3.58 dar bandında hareket etmesinin ardından günü, önceki kapanış seviyesine yakın 3.57'den tamamladı.

        Bugüne yükselişle başlayan dolar/TL, saat 09.45 itibarıyla yüzde 0.26 artışla 3.58'den alıcı bulurken, aynı dakikalarda euro/TL yüzde 0.18 azalışla 3.98'den, sterlin/TL ise yüzde 0.05 değer kazancıyla 4.56'dan işlem görüyor.

        Avrupa Parlamentosu Ekonomik ve Mali İşler Komitesinde dün bir konuşma yapan Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Mario Draghi, "İç fiyat baskılarının güçlendirilmesi için halen oldukça tamamlayıcı finansman koşullarına ihtiyaç duyuluyor ve bu önemli miktarda parasal desteklemeye bağlılığını sürdürüyor." ifadelerini kullandı. Draghi'nin açıklamaları ile dün 1.12 sınırından 1.11'ye kadar gerileyen avro/dolar paritesi, bugün de düşüş eğilimini sürdürüyor. Euro/dolar paritesi şu dakikalarda yüzde 0,35 azalışla 1.1125 seviyesinden alıcı buluyor.

        Analistler, bugün, EuroBölgesi tüketici güven endeksi, Almanya'da enflasyon ile ABD'de kişisel gelir ve harcamalar başta olmak üzere açıklanacak verilerin takip edileceğini belirterek, teknik açıdan dolar/TL'de 3.55'in destek, 3.60'ın direnç konumunda olduğunu kaydetti.

        1 DOLAR KAÇ LİRA OLDU? 1 EURO KAÇ LİRA OLDU? BORSADA SON DURUM İÇİN TIKLAYINIZ İŞTE ALTIN FİYATLARI
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ