Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Fener borsada da 2 gol yedi, hisseleri düştü - İş-Yaşam Haberleri

        HABERTURK.COM / EKONOMİ SERVİSİ

        Fenerbahçe'nin dün akşam Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından sarı lacivertli kulübün hisse senetleri güne yüzde 4,35 düşüşle başladı. Açılıştan sonra gelen tepki alımları ile kayıplarını azaltsa da saat 10:50 itibariyle Fenerbahçe hisselerindeki değer kaybı yüzde 2,30 seviyesinde bulunuyor.

        Galatasaray hisselerinin fiyatı, Şampiyonlar Ligi'nde elde edilecek gelirin artacak olmasının etkisiyle güne hafif yükselişle başlasa da saat 15:50 itibariyle sarı kırmızılıların hisse senetlerindeki düşüş yüzde 0,72 seviyesinde.

        Galatasaray, diğer gelirlerin yanında Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi 'tek başına' temsil etmenin ödülü olarak ekstradan en az 6,5 milyon Euro gelir sağlayacak. Böylece Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi geliri henüz hiç maç oynamadan 19 milyon Euro'dan en az 25.5 milyon Euro'ya (77.5 milyon TL) yükselmiş oldu.

        Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Ukrayna takımıShakhtar Donetsk ile evinde oynadığı maçta 0-0 berbare kalarak umutlarını dün akşama taşıdı ancak Mircea Lucescu'nun Shakhtar'ına 3-0 mağlup oldu.

        Gündemindeki en önemli konu maçlarını hangi stadyumda oynayacağı olan Beşiktaş JK hisselerinde değişim olmazken Karadeniz temsizlcisi Trabzonspor hisseleri bugün yüzde 0,64 değer kazandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ