Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak Nef'in Seyrantepe 39 projesi 2 saatte satıldı - Emlak Haberleri

        GAZETE HABERTÜRK

        Konut geliştiricisi Nef, Seyrantepe 39 projesinin satışını 2 saatte tamamlayarak bir ilke imza attığını duyurdu. Pojede stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde 150 adet konut bulunuyor. Projenin 1 Aralık 2017’de teslim edilmesi planlanıyor. Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, projede yer alan konut adedinin çok üstünde talep aldıklarını belirtti. Çelik günler öncesinden sıraya giren ancak satışa yetişemeyenlere daha önceki satışlarda olduğu gibi ilerleyen projelerde öncelik tanıyacaklarını kaydetti. Çelik, “Tasarımı tabana yayma hedefiyle yola çıktık. Yeni dönemde de mümkün olduğunca çok kişiye ulaşmak için gündemimizde pek çok yeni proje var. 2016 yılında yurtiçi ve yurtdışında toplam 4.1 milyar TL değere sahip proje üreteceğiz” dedi.

        ‘İŞ GYO İLE 2 YENİ PROJE YAPACAĞIZ’

        Çelik, Nef’in önümüzdeki dönem projeleriyle ilgili ise şu bilgileri verdi: “2016 yılında Topkapı’da İş GYO ile birlikte 2 yeni proje daha hayata geçireceğiz. Bunların yanı sıra Bodrum’da denize sıfır bir lokasyonda ve Avrupa yakasında 2 merkezi bölgede büyük ölçekli yeni projelerin lansmanını yapacağız.”

        ‘ANADOLU’YA YAYILMAK İÇİN ADIM ATACAĞIZ’

        2016 yılı içinde ayrıca Nef New York projesinin lansmanını yapmayı planladıklarını aktaran Çelik şöyle konuştu: “Yurtdışında hayata geçecek ilk projemiz olan Nef New York’la birlikte şu anda geliştirilme süreci devam eden Amerika, İngiltere ve Almanya’daki projelerimizin de detaylarını netleştirmiş olmayı hedefliyoruz. İstanbul dışında Anadolu’nun gelişmiş illerinde projeler geliştirmek için çalışmalarımıza başladık. 2016 yılı Anadolu’ya yayılma adına önemli bir gelişim yılımız olacak.”

        ‘2015’TE TOPLAM 2 BİN 600 KONUT SATTIK’

        Çelik, Nef’in 2015 yılında da 2 bin 600 adedin üzerinde konut satışı yaparak 1.2 milyar liranın üzerinde ciro gerçekleştirdiğine dikkat çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ