Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Afyonkarahisar'daki kazada 1 polis öldü, 1'i polis 3 yaralı! 'U' Dönüşü faciası! - Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Yürek yakan kaza, saat 03.00 sularında Afyonkarahisar- Antalya kara yolunun Sandıklı ilçesi Gökçealan köyü kavşağında meydana geldi.

        'U' DÖNÜŞÜ YAPAN TIR'A CİP ÇARPTI

        DHA'da yer alan habere göre A.B. (24) yönetimindeki TIR, kavşakta 'U' dönüşü yaparken, Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser Bekir Çelik (29) yönetimindeki ciple çarpıştı.

        KAZADA 4 KİŞİ YARALANDI

        REKLAM

        Kazada TIR şoförü A.B. ile cip sürücüsü Bekir Çelik ve yanındaki Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Kerim Akın (31) ve K.T. (30) yaralandı.

        YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

        Yaralılar kaza yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımı ile bulundukları yerden çıkarıldıktan sonra sağlık ekipleri tarafından götürüldükleri Sandıklı Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

        YOL BİR SÜRE TRAFİĞE KAPANDI

        Kaza nedeniyle sol şeridi kapanan Afyonkarahisar- Antalya kara yolunda trafik bir müddet tek yönlü sağlandı. Kazaya karışan araçların çekici yardımı kaldırıldı, yol yeniden trafiğe açıldı.

        POLİS MEMURU KURTARILAMADI

        REKLAM

        Sandıklı Devlet Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Kerim Akın tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

        DİĞER YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

        Yaralanan komiser Bekir Çelik ve aynı araçtaki K.T. ile TIR şoförü A.B.'nin tedavilerinin ise devam ettiği, sağlık durumlarının ciddi olduğu belirtildi. Kerim Akın ile Bekir Çelik'in Sandıklı Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olduğu öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ