Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam TGSD'de Cem Negrin yeniden başkan seçildi! - İş-Yaşam Haberleri

        Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği'nin (TGSD) 19. Olağan Genel Kurulu'nda Cem Negrin yeniden başkan seçildi.

        TGSD'den yapılan açıklamaya göre, Divan Başkanlığı'nı eski başkanlardan Turan Sarıgülle'nin yaptığı 19. Olağan Genel Kurul'a tek listeyle gidildi. Genel Kurul'a katılan üyelerin tamamı listeyi onaylarken, Cem Negrin, bir yıl daha başkanlık görevini sürdürecek. Negrin, yaptığı teşekkür konuşmasında, geride kalan iki yılda olduğu gibi yeni dönemde de Türk hazır giyim endüstrisinin rekabetçi yapısını geliştirerek global pazarlardan daha fazla pay alabilmesi için çalışacaklarını ifade etti.

        Bu süre içinde TGSD'nin Almanya ofisini açmayı hedeflediklerini belirten Negrin, yeni dönemde hazır giyim endüstrisini geliştirip, ihracatı artıracak projeler ile ülkeye katma değer sağlayacaklarını söyledi. Çok sayıda üyenin yanı sıra 1984-1985 döneminde Başkanlık yapan Selahattin Akdoğan ile 1996-1998 arasında Başkanlık yapan Turan Sarıgülle, Genel Kurul'a katılarak yeni yönetime destek verdi.

        TGSD'nin 2013-2014 arasında görev yapacak Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

        "Cem Negrin (Negreti), Cevdet Karahasanoğlu (Pameks), Gülden Yılmaz (Koton), Hadi Karasu (Intersource), Sami Kariyo (Penti), Suzan Toplusoy (Roman), Şeref Fayat (System Tekstil), Esra Ercan Taşören (Spring Near East), Mehmet Karacalı (Bozkurt), Önder Türkmen (ACT Tekstil), Sahi Arslan (Denim Kumaşcılık), Saruhan Tan (YKM), Cem Altan (Aycem Tekstil), Dilek Hanif (Dilek Hanif Modaevi), Marsel Eskinazi (Rimaks), Murat Aydın (Modega), Mustafa Laçin (Timay), Ömer Ergüder (Erba), Ramazan Kaya (TYH Tekstil), Seda Dicle (Internet Tekstil), Sanem Dikmen (ETF Tekstil), Toygar Narbay (Narkon Teks), Ümit Özüren (Murat Çorap), Vittorio Zagaia (Galata Taşımacılık)"

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ