Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler Vodafone Türkiye müşteri hizmetleri uygulamalarıyla 6 kategoride birden ödüle layık görüldü. - İş-Yaşam Haberleri

        Vodafone Müşteri Operasyonları ve Online Servisleri, "Satış ve Müşteri Hizmetleri Stevie Ödülleri"nde müşteri hizmetleri uygulamalarıyla tüm başvurduğu kategorilerde ödül kazandı. Vodafone Türkiye bu kapsamda müşteri hizmetleri uygulamalarıyla aday olduğu 6 kategoride birden ödüle layık görüldü.

        "Satış ve Müşteri Hizmetleri Stevie Ödülleri 2014" sahiplerini buldu. Yılın lider firmalarını ve uygulamalarını ödüllendiren "Stevie Ödülleri" kapsamında Vodafone Türkiye, müşteri hizmetleri uygulamalarıyla aday olduğu 6 kategoride birden ödüle layık görüldü.

        Açıklamada yer alan bilgilere göre, 21 Şubat 2014'te Las Vegas'ta düzenlenen ödül töreniyle sahiplerine kavuşan "Stevie Ödülleri 2014"te Çağrı Merkezi Yöneticisi dalında Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri Genel Müdürü Hakan Çelik, Gümüş Stevie Ödülü'nü kazandı. Teknolojinin Müşteri Hizmetlerinde En İyi Kullanımı dalında uçtan uca çağrı teknolojileri altyapısıyla, Müşteri Hizmetlerinde İnovasyon dalında Vodafone Facebook Self Servis Uygulaması, IVR ve Web Hizmetleri dalında Biz Sizi Arayalım Servisi ve Yılın Müşteri Hizmetleri dalında Vodafone Türkiye Çağrı Merkezi ayrıca Gümüş Stevie Ödülü'ne layık bulundu. e-Ticaret Müşteri Hizmetleri Ödülü dalında Vodafone Forum uygulaması da Bronz Stevie Ödülü'nü aldı. Böylece, toplamda 6 adaylık kazanılan 6 kategoride birden Vodafone Türkiye ödüle kavuştu.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri Genel Müdürü Hakan Çelik, Vodafone Türkiye olarak daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileriyle Türkiye'de herkese ilham verme hedefinde olduklarını belirterek, "Abonelerimizin hayatını kolaylaştıran hizmet ve ürünler geliştirirken, Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonumuzla faaliyet gösteriyoruz. Kayıtsız şartsız müşteri memnuniyeti ilkemizle, çağrı merkezlerimizi arayan abonelerimizin ihtiyacına en hızlı şekilde yanıt vererek onların hayatını kolaylaştırmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

        Çağrı merkezi operasyonlarını ve çağrı merkezlerindeki altyapı yatırımlarını bu vizyonla yürüttüklerine işaret eden Çelik, şunları kaydetti:

        "Sürekli yatırımlardan beslenen yeni dönemimizde, çağrı merkezlerimize ve müşteri hizmetlerimize yaptığımız hizmet yatırımlarımızı artırıyoruz. Vodafone abonelerinin memnuniyetini sağlamak üzere attığımız adımların, Stevie Ödülleri'nde takdir görmesi bizi gururlandırıyor. Ankara ve İstanbul ana lokasyonlar olmak Anadolu'ya yayılmış çağrı merkezlerimizde gençlere istihdam sağlıyoruz. Bu vizyonla ve Türkiye'nin kalkınması için özellikle önem verdiğimiz bölge ekonomilerine katkıda bulunma hedefiyle yakın tarihte Şanlıurfa'da 40 milyon lira yatırımla 350 kişiyi istihdam edeceğimiz çağrı merkezimizi açtık. Bu vesileyle Vodafone Türkiye olarak kayıtsız şartsız müşteri memnuniyetine yaptığımız yatırımları sürdüreceğimizin altını çizmek istiyorum."

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ