Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Lüks Otomobiller Yeni GT Speed Convertible - Otomobil Haberleri

        Yeni GT Speed Convertible, üstü açılır bir araçla gezmenin keyfini; 625 beygir gücündeki 6.0 litrelik çift turbo W12 motorun olağanüstü performansı ve yüzde 15 daha fazla yakıt verimliliğiyle bir araya getiriyor.

        Tam anlamıyla Bentley markasının tarzını yansıtan araç; bir yandan rakipsiz performans sunarken diğer yandan da işçilikten, lüksten ve şıklıktan taviz vermiyor. GT Speed Convertible, GT Speed Coupe ile aynı motor özelliklerini paylaşıyor. 625 beygir gücündeki çift turbo, 48 supap, W12 motor sayesinde üstü açılır otomobil 0-100 km/s hızlanmasını 4.4 saniyede tamamlıyor. 325 km/s maksimum hıza erişebilen araç, 800 Nm ile son derece etkileyici bir maksimum tork değeri sunuyor. Bu değere yalnızca 2000 d/d’de ulaşan GT Speed Convertible, bu tork seviyesini 5000 d/d’ye kadar koruyor. Bu sayede kesintisiz, konforlu ve üstün bir performans sunuyor. Saniyede 180 milyon adet farklı hesaplama yapabilen en son ME17 motor yönetim sistemi, turbo şarj kontrolünü ve tork yönetimini kolaylaştırarak, sürüş kalitesini artırıyor.

        365 GÜN KEYİF

        Yeni Continental GT Speed Convertible; bir yandan bir Coupe’nin lüksüne ve şıklığına sahipken, yalnızca bir düğmeye dokunulduğunda baş döndürücü bir üstü açık gezi otomobiline dönüşüyor. -30°C’den +50°C ve üzeri sıcaklıklara kadar tüm koşullarda test edilen araç, muson yağmuru şiddetindeki yağışlara bile dayanabiliyor. En soğuk ortamlarda bile konforlu, cereyansız ve keyifli bir iç ortam sunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ