Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Samsung Galaxy S6 edge plus ve Galaxy Note 5 tanıtıldı - Teknoloji Haberleri

        Teknoloji deviSamsung’un merakla beklenen yeni cep telefonları Galaxy S6 edge+ ve Galaxy Note 5 Amerika’da düzenlenen lansmanda tanıtıldı. Galaxy S6 edge+ ve Galaxy Note 5’de 4GB RAM ile kapasitesi ve işlemci gücü yükseltirken her iki üründe de en çok dikkat çeken özellik telefonlara kolayca takıp çıkarılabilen akıllı klavye oldu.

        TÜRKİYE'DE NE ZAMAN SATIŞA SUNULACAK?

        Akıllı cihazlar, Türkiye'de 21 Ağustos itibariyle vodafone.com.tr üzerinden ön satışa çıkacak ve 28 Ağustos itibariyle de tüm Vodafone mağazalarında satışa sunulacak.

        GALAXY NOTE 5'İN ÖZELLİKLERİ

        Kablosuz şarj edilebilen Galaxy Note 5, 8 çekirdekli (2.1 GHz quad ve 1.5GHz quad) işlemciye sahip. Android 5.1 Lollipop işletim sistemiyle çalışan akıllı cihaz, 4GB’lık RAM‘e sahip. 32GB, 64GB ve 128GB sabit depolama seçeneklerine sahip Galaxy Note 5, siyah, beyaz, altın ve gümüş renk seçenekleri ile raflardaki yerini alacak.

        S6 EDGE+'IN ÖZELLİKLERİ

        54.4 x 75.8 x 6.9mm ölçülerindeki (5.7 inç) S6 Edge+, 2560 x 1440, yani Quad HD çözünürlük sunuyor. 3.000mAh kapasiteli pile sahip olan akıllı cihaz, 4GB’lık RAM‘e sahip. S6 Edge+'ta, tıpkı Note 5'te olduğu gibi 16MP'lik f/1,9 diyaframa sahip bir kamera bulunuyor. Vodafone'un 'Çok Satanlar Masası'na katılacak Samsung Galaxy Note 5 ve S6 Edge+, tarifeye ek 24 aylık taksitli ödeme seçenekleriyle satışa çıkacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ