Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Twitter erişime kapatıldı mı? - Teknoloji Haberleri

        Dün Türkiye üzerinden Twitter'a giriş yapmaya çalışan bazı kullanıcılar yaklaşık 1 saat önceden başlaan yavaşlama sorunuyla karşı karşıya kaldı. Daha sonrasında ise bu kullanıcıların twitter'a bağlantısı tamamen koptu.

        Bir GSM operatörünün hattını kullananların yaşadığı probleme karşılık diğer operatörlerin aboneleri şu an itibariyle herhangi bir sıkıntı yaşamamıştı.Benzer bir sorun web'te de yavaşlama şeklinde kendini gösterdi.

        Twitter'da yaşanan yavaşlamanın ardındanErişim Sağlayıcıları Birliği ve şirketten açıklama geldi.

        TWITTER: ARAŞTIRIYORUZ

        Erişim sorunun özellikle Ankara'da meydana gelen patlamaların ardından meydana gelmesi, akıllara iki sitenin de erişime kapatılmış olabileceğini iddiaları ortaya artılırken Erişim Sağlayıcıları Birliği Genel Sekreteri Bülent Kent, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını; Ankara'daki patlamaya ilişkin görüntülerin Twitter ve Facebook'tan çıkartılmasıyla ilgili herhangi bir mahkeme kararının bulunmadığını söyledi.

        Twitter ise Twitter Policy hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

        Şirket, konuyla ilgili şu sözleri kaydetti:"Türkiye'de bir çok yerde Twitter'a erişim sorunu haberleri alıyoruz. Sorunu araştırıp erişimi tekrar sağlamayı umuyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ