Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji LG V10 Türkiye fiyatı belli oldu - Teknoloji Haberleri

        LG Electronics, The House Hotel Bosphorus’ta tanıtımını gerçekleştirdiği en son akıllı telefonu LG V10'u tanıttı. V Serisi telefonların ilki olan LG V10, sosyal ağları yoğun kullanan insanlara gerek kullanım gerekse de yaratıcılık açısından zengin bir multimedya deneyimi sağlamak için tasarlandı.

        Etkinlikte konuşan LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho şunları söyledi: “LG V10 ile kullanıcılarımıza tamamen kendi zevklerine göre tasarlayabilecekleri bir dünyanın anahtarını veriyoruz. LG V10’un özellikle video ve multimedya konusunda kullanıcılara sunduğu eşsiz özelliklerle harmanlanan kullanım özgürlüğü “LG V10 ile kendin ol” sloganımıza hayat veren en temel nedenlerinden birisi olarak öne çıkıyor. Bu nedenle, LG V10’u rakip tanımayan “Ultra” telefon olarak konumluyoruz. Tüm kullanıcılarımız LG V10 ile yapabileceklerini gördüklerinde, yaşadıkları anı ve kendi bakış açılarını yansıtabilecek bu kapasitede bir cihazla daha önce karşılaşmadıklarını anında fark edecekler” şeklinde konuştu.

        Etkinlikte söz alan LG Electronics Türkiye Mobil İletişim Satış Bölüm Başkanı Ufuk Gürsoy ise şunları söyledi: “LG V10 ile multimedya özellikleri alanında kullanıcılarımıza eşsiz bir özgürlük sağlıyoruz. LG V10 çift ön kamerası ve eşsiz video düzenleme özellikleriyle video alanında akıllı telefon pazarının standartlarını daha önce görülmemiş şekilde yükseltiyor. Esnek Dura Guard çerçevesi ve paslanmaz çelik malzemesi ile V10 mükemmel bir dayanıklılığa sahip. Her türlü mekanda ve heyecan dolu aktiviteler sırasında kullanabileceğiniz macera dolu bir akıllı telefonu kullanıcılarımıza sunuyoruz”.

        Sabit Kayıt: Sarsıntıyı ortadan kaldırmak, hareket halindeyken daha net görüntüler çekmeye yardımcı olmak için daha iyi hale getirilmiş olan elektronik görüntü sabitleyiciden (EIS) yararlanıyor.

        Kısa Video Modu: Birçok kısa videoyu birleştirerek tek bir video yaratılabiliyor.

        15 Saniye Otomatik Düzenleme: Net olmayan kareleri ve durağan görüntüleri otomatik olarak eleyerek kısa bir video fragmanı yaratılabiliyor.

        Hızlı Video Düzenleyicisi: Resim karesi hızını kolayca kırpabilir ya da değiştirebilir; renk ve arka plan müziği gibi efektler ekleyebilirsiniz.

        Hızlı Paylaşım: Kayıt bittiğinde ekranda beliren pop-up, video paylaşımını kolay ve hızlı yapabilmeniz için popüler sosyal ağların seçeneklerini gösteriyor.

        Ses İzleme: Video kaydı sırasında üç mikrofonun hassaslığını çok daha doğru olarak ayarlayabilir ve belli bir yönden gelen sesi öne çıkarmak için doğrudan kayıt becerisini içeren ses girişini izleyip kontrol edebilirsiniz.

        Rüzgar Sesi Filtresi: Dış çekim sırasında yüksek kaliteli ses için rüzgar sesini kaldırabilirsiniz.

        Ayrıca Qualcomm® Quick Charge™ 2.0 teknolojisiyle de yüzde 50 şarj etmek sadece 40 dakika sürüyor.

        Bağımsız test ve sertifikalama şirketi MET Laboratuarları tarafından test edilen LG V10, 120 cm yükseklikten ve farklı açılardan defalarca yere atılarak yapılan testlerde gösterdiği başarıyla şoklara karşı “MIL-STD-810G Durmaksızın Düşüşe Uygun” sertifikasını aldı.

        4,5G’yi de destekleyen LG V10’un Türkiye’de 2699TL tavsiye edilen tüketici fiyatıyla Kasım ayı içinde satışta olması planlanıyor.

        Teknik Özellikler:

        İşlemci: Qualcomm® Snapdragon™ 808

        Ekran: Ana Ekran: 5.7-inç QHD IPS Quantum Ekran (2560 x 1440/513ppi) \ İkinci Ekran: 2.1-inç IPS Quantum Ekran (160 x 1040/513ppi)

        Bellek: 4GB LPDDR3 RAM / 64GB eMMC ROM / microSD (2TB’a kadar)

        Kamera: Arka: 16MP, F1.8 Diyafram/OIS 2.0 \ Ön: 5MP İkili Lens (80o Standart Açı/120o Geniş Açı)

        Pil: 3,000mAh (çıkarılabilir)

        İşletim Sistemi: Android 5.1.1 Lollipop

        Boyut: 159.6 x 79.3 x 8.6mm

        Ağırlık: 192g

        Ağ: LTE-A Cat. 6

        Bağlantı: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1 / NFC / USB 2.0

        Renk: Uzay Siyahı / Lüks Beyazı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ