Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji English Ninjas kurumsal İngilizce çalışmalarına devam ediyor - Teknoloji Haberleri

        Herkese İngilizce konuşturma hedefiyle yola çıkan ve dünyanın birçok ülkesinden kullanıcıya anadili İngilizce olan eğitmenler ile canlı, sesli ve görüntülü konuşma pratiği sağlayan English Ninjas, birçok şirket tarafından tercih ediliyor. English Ninjas, Sodexo, Hedef Filo, BKM Express, Zorlu Holding ve Turkcell çalışanlarına hizmet vermeye başladı.

        English Ninjas’ın Kurucusu Ali Servet Eyüboğlu konuyla ilgili şunları söyledi:

        “Kurumsal alanda sunduğumuz hizmet, şirket çalışanlarının İngilizce konuşamama problemini internet ve mobil uygulamalarımız üzerinden çözerek, onları daha iyi bir kariyer noktasına taşımayı amaçlıyor. Şirket çalışanları yurt dışındaki iş ortakları veya paydaşları ile İngilizce konuşmak durumunda kalıyorlar. Yurt dışı fuar, etkinlik, toplantı veya kongrelere katılabiliyorlar. Ayrıca birçok şirketin bünyesinde bulunan yabancı danışmanlar veya çalışanlar ile iletişim sağlamaları gerekiyor. English Ninjas eğitmenlerine istedikleri zaman istedikleri yerden canlı bağlanarak her gün düzenli İngilizce konuşma pratiği yaptıklarında, net bir şekilde daha rahat ve akıcı İngilizce konuşmaya başladıklarını gözlemliyoruz.”

        English Ninjas’ın İngilizce konuşma konusunda önemli bir boşluğu doldurduğunu belirten Zorlu Holding İK Müdürü Zülal Öztürk Kaya ise, “Keyifli, yenilikçi ve profesyonel bir yaklaşımla etkin bir öğrenme fırsatı sunuyor. Çalışanlarımızın geri dönüşleri ve ilgileri çok olumlu” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ