Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Google Play Müzik güncellendi! Google Play Müzik nedir, nasıl yüklenir? - Teknoloji Haberleri

        Arama motoru devi Google, geçtiğimiz dönemlerde çevrimiçi müzik dinleme platformu için kolları sıvamış ve Google Play Müzik servisini duyurmuştu. Şimdi de Google Play Müzik platformu büyük bir güncelleme aldı.

        Yeni güncellemede tasarımsal alanda neredeyse tamamen yenilenerek kullanıcı deneyimini arttıran bir tasarıma bürünen Google Play Müzik, yapay zeka teknolojileri ile daha kişisel bir deneyim sunacak.

        Google Play Müzik, aldığı yeni güncellemeyle beraber konum, etkinlik ve hava durumu gibi birçok kriteri analiz ederek size uygun olacak parçaları sunuyor. Bu yenilikle birlikte Google, kendi kişiselleştirilmiş yazılım stratejilerini bir kez daha ön plana çıkarıyor.

        Öte yandan Google Play Müzik, güncellemenin ardından her açılışında sizi farklı bir arayüz ile karşılayacak. Apple Music ve Spotify gibi platformların karşısında iyi bir rakip olmayı hedefleyen Google, haftasonları için de kullanıcılara özel müzik listeleri önerebiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ