Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Emniyet Genel Müdürlüğü Polnet Bilgi Sistemi'ndeki arıza sıkıntılı anlar yaşattı - İş-Yaşam Haberleri

        Emniyet Genel Müdürlüğü Polnet Bilgi Sistemi'nde yaşanan arıza nedeniyle sistemlerin gitmesi sınır kapılarındaki pasaport kontrol noktalarında kuyruklar meydana getirdi. Atatürk Havalimanı’nda pasaport kontrol noktalarında da bir saat 30 dakika süresince işlemler manuel olarak yapıldı. Sistemde sürekli arıza olması yolcu ve pasaport polisini zor durumda bırakıyor.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Gökhan Artan'ın haberine göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Polnet Bilgi Sistemleri'nde zaman zaman yaşanan arızalar ve ağırlaşmalar yolcuları sıkıntıya sokuyor.

        Son günlerde daha da artan Polnet sisteminde arıza meydana gelince sınır kapılarında işlemler uzuyor, bazı yolcular uçaklarını kaçırma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Bugün saat 08:53 ile 10:23 arasında da meydana gelen Polnet arızası sınır kapılarında yolculara sıkıntılı anlar yaşattı.

        Sistem bu sürede giderken Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali geliş ve gidiş katında da yolcu yoğunluğu arıza eklenince uzun kuyruklar oluştu.Pasaport polisi tüm bankoları dolu tutarak ve işlemleri manuel yaparak yurt dışına çıkacak olan yolcuların uçağa yetişmesini sağladı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ