Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhur İttifakı'nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, "Hızlı, konforlu, ulaşılabilir ve en önemlisi çok daha ucuz toplu taşıma Eskişehir'e çok yakışacak." ifadesini kullandı.

        Hatipoğlu, yaptığı açıklamada, göreve seçilmesinin ardından Eskişehir'deki öğrencilerin aylık 50 lira abonman ücreti ödeyerek diledikleri kadar toplu taşıma araçlarını kullanabileceğini belirtti.

        Öğrenciler dışındaki herkesin toplu taşıma için ilk ödedikleri ücretten sonra 2 saat boyunca her türlü kullanımının ücretsiz olacağını kaydeden Hatipoğlu, şu ifadeleri kullandı:

        "Otobüs ya da tramvay geçmeyen cadde, mahalle kalmayacak. Koruma kabini bulunmayan hiçbir durak kalmayacak. Ulaşım kapasitesi 5 yılda 2 katına çıkarılacak. Uzun süreler durakta beklenmeyecek, tıklım tıklım toplu taşıma son bulacak. Hızlı, konforlu, ulaşılabilir ve en önemlisi çok daha ucuz toplu taşıma Eskişehir'e çok yakışacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler