Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Fazilet Hanım ve Kızları 22. bölüm fragmanı: Yağız, aşkını saklayamıyor

        Kadrosunda Nazan Kesal, Mahir Günşıray, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Afra Saraçoğlu ve Alp Nazruz gibi isimlerin yer aldığıFazilet Hanım ve Kızları, 22. bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkıyor. Yeni bölümde Yağız, içinde çırpındığı çaresiz aşkı saklayamıyor. İşte Fazilet Hanım ve Kızları 22. bölüm fragmanı ve özeti...

        FAZİLET HANIM VE KIZLARI 22. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Hazan’ın Yağız’a komşu olması, Yağız ve Sinan için altından kalkması kolay olmayan bir şoka dönüşürken, abi kardeş arasındaki gerilim hiç olmadığı kadar yükselir. Hazan, Sinan’ın canını yakmak için hiçbir fırsatı kaçırmazken, Yağız için Hazan’ın yanı başında olmasıyla yeni bir duygusal sınav başlamıştır.

        REKLAM

        Yalıdan kovulan Fazilet, ne yapacağını bilemez halde, kızından umudunu kesmeden masumiyetini kanıtlamaya çalışsa da Yasemin, yalıda savunmasız kalmış olan Ece’yi avucunun içine almak için yeni hesaplar peşindedir. Fazilet’in Ece’den yediği darbeler bitmek bilmezken, Yasemin’in tuzağına düşen Ece geri dönüşü olmayan bir yola girmek üzeredir.

        Hazan annesinin başına gelenlerden habersiz, kendi intikam oyununda acı ve öfkeyle sınanırken, Sinan için kıskançlığı, Yağız için de çırpındığı çaresiz aşkı saklamak artık imkansızdır.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Fazilet Hanım ve Kızları'nın geçtiğimiz hafta ekrana gelen 21. bölümünde;

        Hazan’ın Kerime için uydurduğu mazaret, günlerdir şüphenin pençesinde kıvranan Sinan’ı uç bir noktaya getirirken Yağız, Hazan’ın gazete haberleriyle ilgili yalan söylediğinden emindir.

        REKLAM

        Sinan’ın tepkisiyle neye uğradığını şaşıran Hazan için, Sinan’ın suçlamalarının altından kalkmak kolay değildir. Hazan, Yağız’ın tüm gerçeği söyle baskısına rağmen, iki kardeş için de söylediklerinin arkasında durmak zorundadır. Diğer yanda Ece’yi Yasin’le birlikte yakalayan Fazilet, bu tuhaf buluşmanın Hazım’ın kulağına gitmesiyle kızının evliliğini korumak için kolları sıvarken, Yasemin’in hedefinde olduğunun farkında bile değildir.

        Sinan, Yağız ve Hazan arasında tansiyon yükselirken, Sinan’ın ağır suçlamaları Hazan’ı yeni bir yol ayrımına sokar. Gururu ve kalbi kırılan Hazan’ın can acısı ve öfkeyle attığı adım sadece Sinan için değil Yağız için de büyük şok olacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ