Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe için Joaquin Correa iddiası geldi- Fenerbahçe son dakika haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren, Konferans Ligi'nde de yoluna çeyrek finalde devam eden Fenerbahçe için flaş bir transfer iddiası geldi.

        2

        Sarı-lacivertlilerin, İtalya Serie A devi Inter'in Arjantinli yıldızı Joaquin Correa'yı kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

        3

        Inter'e yakın kaynaklardan FcInterNews sitesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe, Marsilya'da kiralık olarak forma giyen Joaquin Correa'yı gündemine aldı.

        4

        30 yaşındaki hücum oyuncusunun gelecek sezon Inter'e geri döneceği ve İtalyan ekibinin yıldız futbolcuyu kadroda düşünmediği vurgulandı.

        5

        Arjantinli oyuncu için Fenerbahçe'nin ilgisinin olduğuna dikkat çekilen haberde, sarı-lacivertlilerin Joaquin Correa için hamle yapmayı planladığı ifade edildi.

        6

        Öte yandan Inter'in deneyimli futbolcudan bonservis ücreti kazanmak istediği ve bu nedenle kiralamaya sıcak bakmadığı belirtildi.

        7

        Inter, Joaquín Correa'yı 27 milyon 300 bin Euro bonservis bedeli karşılığında 2022-2023 sezonu başında Lazio'dan kadrosuna katmıştı.

        8

        Joaquín Correa bu sezon kiralık olarak forma giydiği Marsilya'da 16 maçta görev yaparken, skor veya asist üretemedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ