Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP'tejandarmanındüzenlediği operasyonda göçmenlerin kaçak geçişlerini organize eden 5 şüpheli, yakalanıp, tutuklandı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Suriye sınır hattında yaptığı çalışmalarda yurda kaçak yollarla girmeye çalışan 6 kaçak göçmeni yakaladı. Göçmenlerin kaçak geçişlerini organize eden 5 şüpheli de gözaltına alındı. Daha önce de aynı suçtan işlem yapıldığı belirlenen şüphelilerin adreslerine yapılan operasyonlarda 5 cep telefonu, 1 traktör, 1 otomobil ve 1 motosiklet ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, 'göçmen kaçakçılığı' suçlamasıyla tutuklandı. Kaçak göçmenler de işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü ekiplerince sınır dışı edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler