Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA HABERİ: TikTok'ta göğüs dekoltesi vermişti! O kadın Müstehcenlikten gözaltında! TikTok dekolte, frikik gözaltısı

        TikTok’ta para kazanmak için göğüs dekoltesi veren G.D. (35) isimli kadınla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

        YENİ PAYLAŞIMLAR DA YAPMIŞTI

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, geçtiğimiz günlerde TikTok’ta canlı yayın açan kullanıcı kadın, kendisine para atılsın diye üzerindeki gömleğin düğmelerini açıp dekolte vermek isterken fazla açıldığını düşünüp bir düğmesini kaparken düğme kopmuştu. O anlar sonrası gündem olan G.D. paylaşımlarla dikkat çekti.

        REKLAM

        EŞİNİN YANINDA DEKOLTE İDDİASI

        Bu paylaşımlarla canlı yayınlarla dikkat çeken ve son olarak göğüs dekoltesini paylaşarak para toplayan kadın bir yayınına eşinin de dahil olduğu anlarda göğüs dekoltesi görüntüsünü verdi. Bu görüntü sosyal medyada tartışmaya ve tepkiye neden olmuştu.

        GÖZALTINA ALINDI

        Bu görüntülerin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalarda G.D. adlı kadın olduğu belirlenen kişinin Kartal’da oturduğu belirlendi. G.D., ‘Müstehcenlik’ suçundan gözaltına alındı.

        ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDI

        G.D., emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. G.H. savcılık ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmak üzere hakimliğe sevk edildi. Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimliği yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla G.H.'yi serbest bıraktı.

        AİLE BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

        Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan açıklama ise şöyle denildi: "Bazı basın yayın organlarında yer alan bir TikTok kullanıcısının uygunsuz görüntülerle hediye ve bağış toplaması haberleriyle ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.

        Haberlere konu olan sosyal medya kullanıcısı tarafından yapılan paylaşımlarda; çocukların psikososyal gelişimini olumsuz yönde etkileyecek, çocukların ihmal ve istismarı ile kadınlara yönelik hakaret içerikli, küçük düşürücü, kişi onur, şeref ve saygınlığını rencide edecek nitelikte görsellere yer veren görüntülerin yer aldığı anlaşılmıştır.

        Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce bahsi geçen içeriğin kaldırılması, erişimin engellenmesi talebinde ve şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur."

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ