Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         GENÇLİKve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Gaziantep´in Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde gençlerle bir araya geldi.

        Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Nurdağı 1 Konteyner Yaşam alanında, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile UNICEF´in iş birliği ve Netflix´in desteğiyle kurulan Genç Alan´ı ziyaret etti.

        Eminoğlu, çocuklar ve gençlerle bir araya gelerek çeşitli etkinliklere katıldı. Depremin yaralarının hızla sarıldığını belirten Eminoğlu, sanat ve sporla bir nesil yetiştirmek istediklerini söyledi. Eminoğlu, deprem bölgesinde 1 yılda yaraların hızla sarılmaya çalışıldığı belirterek, "Milletimizin merhamet ve kardeşlik duygusuna hep birlikte şahitlik ettik. Gençlerimizin din, dil, ırk fark etmeksizin sporla, sanatla, kültürle köklerini bilen ve geleceğe vizyonla bakan bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Bu anlamda Genç ofis, Genç alanlar çok önemli olduğunu tüm arkadaşlarımızla depremin birinci günü bölgedeydik, yine birinci yıl dönümünde de deprem bölgesindeyiz" dedi.

        Eminoğlu ve beraberindekiler depremin 1'inci yıl dönümünde İslahiye Yaşam Alanı 1´deki Halk kütüphanesini ziyaret etti. Yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Eminoğlu, depremzede gençlerle çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler