Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gaziantep'te bir aylık köpeğin kulağını kestiler

        Gaziantep'te 1 aylık yavru köpek kulağı kesilmiş halde bulundu.

        AA'nı haberine göre, Şehitkamil ilçesi Serinevler Mahallesi'nde bir öğrenci, kulağı kesilmiş halde bulduğu yavru köpeği eve götürdü. Çocuğun annesi, durumu Canlı Hayatını İyileştirme Derneği'ne (CAHİDE) bildirdi. CAHİDE Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Güneş tarafından İbrahimli'deki tedavi merkezine götürülen yavru köpeğin yarasına pansuman yapılarak, karnı doyuruldu.

        JİLETLE KESİLMİŞ

        Kendilerine gelen bir ihbarda köpeğin kulaklarının jiletle kesildiğini belirten Güneş, "Olay yerine gittiğimizde köpeğin durumunun çok kötü olduğunu ve çok kan kaybettiğini gördük." diye konuştu. Cemal Güneş, yavru köpeği bulan öğrencinin eve götürüp annesine teslim ettiğini hatırlatarak, öğrenciye duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti ve duyarlı çocuklar olmasından memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

        REKLAM

        Güneş, şunları ifade etti:

        "Veterinerimiz tedavisini yapacak. Kulaklarını kafa derisine çok yakın kesmişler. Olay yerinde kesilen kulakları aradık ama bulamadık, bulsaydık elimizden geleni yapacaktık. Bundan sonra köpeğimiz hayatına kulaksız olarak devam edecek. İnşallah iyileşir.''

        Yavru köpeğin tedavisini yapan veteriner hekim Gizem Yıldırım da "Öncelikle antibiyotik tedavisi başlatacağız enfekte olmaması için. Kulağının kesilen bölgesini pansuman ettik, ağrı kesicilerini yaptık. Yaklaşık 10 gün kadar antibiyotik kullanacağız." dedi.

        Yıldırım, yavrunun çok küçük olduğunu, canının çok yandığını ve korktuğunu belirterek, "Yaşadıkları ve çektiklerinden dolayı minik köpeğimize 'Çilem' ismini koyduk." şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ