Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İbrahim Beşinci, Gümüşhane Üniversitesi'nde düzenlenen iftar programına katıldı.

        Beşinci, üniversitenin sosyal tesislerinde gerçekleştirilen programında, 81 il ve 605 ilçede gençlerle sivil toplum çalışmalarına özen gösterdiklerini söyledi.

        İftar programlarında öğrencilerle vakit geçirdiklerini belirten Beşinci, sivil toplum çalışmaları hakkında da istişare ettiklerini anlattı.

        Beşinci, ramazanın anlamı ve öneminde Gazze'de yaşananları hiçbir zaman unutmadıklarını dile getirerek, "Mazlum ve cesur Filistin halkını her daim selamlıyoruz, dualarımızı eksik bırakmıyoruz. İnanıyoruz ki oradaki çocuklar, anneler tez zamanda özgürleşecek ve inşallah bu gençlik buna vesile olacak." dedi.

        İftar programına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Nazır, İl Müftüsü Hüseyin Gün, TÜGVA İl Temsilcisi İsrafil Nas ve üniversite öğrencileri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler