Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İzmir Menemen Devlet Hastanesi'nde salyangozlu öğle yemeği!

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        İzmir Menemen Devlet Hastanesi'nde, öğle yemeği için indiği yemekhanede kendisine verilen yemekte salyangoz olduğunu fark eden ve midesi bulanan bir hastane çalışanının, kendini zar zor lavaboya attığı öğrenildi. Durumu öğrenen birçok sağlık çalışanı hastanede yemek yemeyi keserken, bir doktor ve bir hemşirenin de tutanak tutarak durumu hastane yönetimine ilettiği öğrenildi.

        "YEMEKLER HASTANEDE YAPILSIN"

        Daha önce hastanelerde yaşanan yemek sıkıntısını dile getirdiklerini belirten Türk Sağlık Sen 1 No'lu Şube Başkanı Ahmet Doğruyol tüm endişelerinde haklı çıktığını söyledi.

        Doğruyol, şöyle konuştu:

        "Daha önceki yıllarda hastanede çalışanlar ve vatandaşlara dağıtılan yemekler, hastane mutfağında yapılıyordu. Bu sayede yemekler hem temiz hem de sıcak bir şekilde servis ediliyordu. Ancak son dönemde yemeklerin taşeron şirketler tarafından yapılması, sıkıntılar yarattı. Hastane personelinin önemli bir kısmı yemeğini ya evden getirmeye ya da dışarıda yemeye başladı. Artık bu yemek sıkıntısına bir son verilmeli. Kimse kimler tarafından, nasıl yapıldığı belli olmayan yemekleri yemek zorunda değil.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ