Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayıp genç ormanda toprağa gömülü bulundu!

        Bugün saat 09.00 sıralarında Bağbaşı Mahallesi'ndeki Kent Ormanı içinde stabilize yoldan yaklaşık 100 metre içeride kozalak toplamak için dolaşan orman görevlileri, canlı çalılıklar arasında kuru bir çalı olduğunu fark edip, kaldırınca toprağın altından bir el olduğunu görüp, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, olay yerine 50 metre mesafede bir kadın ayakkabısı bulunca, önce toprak üstünde eli görünen kişinin bir kadın olabileceğinden şüphelendi.

        Olay yerine takviye olarak çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ayakkabının bulunduğu yer ile cesedin bulunduğu yer güvenlik şeridiyle çevrildi. Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerinin de katılımıyla ormanlık bölgede, geniş çaplı araştırma başlatılıp, büyük bir titizlikle delil arandı. Savcının olay yerine gelmesinin ardından cesedin topraktan çıkartılması için çalışma başlatıldı.

        Önce orman görevlileri motorlu testereyle cesedin gömülü olduğu yerdeki çalılıkları kesip, temizledi. Ardından toprak kazılarak bir erkeğe ait olduğu belirlenen ceset çıkartıldı. Üzerinden çıkan kimlikten, ölen kişinin, dört gün önce polisekayıpolduğu bildirilen 16 yaşındaki Onur Sandal olduğu belirlendi. Bıçaklanarak öldürüldüktan sonra ormana gömüldüğü sanılan Sandal'ın cesedi, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından polisler tarafından taşınarak ormanlık alandan yola çıkartıldı. Ailesinin İlbade Mahallesi'nde yaşadığı öğrenilen elektrikçi kalfası Sandal'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'nda gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ