Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da fabrikada meydana gelen patlamada ölü sayısı 3'e yükseldi Antalya'da patlama Acı haber! Bir işçi daha öldü

        Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tekstil yıkama fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi.

        Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren endüstriyel yıkama fabrikasındaki buhar kazanından kaynaklanan patlamada ağır yaralanan 27 yaşındaki Ali Çin, tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybetti.

        Çin'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Fabrikada 1,5 yıl önce işe başlayan ve bekar olan Çin, memleketi Burdur'un Bucak ilçesinde toprağa verilecek.

        Öte yandan kazada ağır yaralanan ve vücudunda yanıklar bulunduğu bildirilen Ayşe Güneş (31) ve Yaşar Kapar'ın (42) yoğun bakım ünitesinde tedavileri sürüyor. Diğer yaralıların da durumlarının iyi olduğu, yoğun bakımdan çıkartıldıkları bildirildi.

        Antalya'da 1'nci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki endüstriyel yıkama fabrikasının buhar kazanında dün patlama meydana gelmişti. Fabrikanın bir bölümünde göçüğe neden olan patlamada iki kadın işçi hayatını kaybetmiş, 27 işçi de yaralanmıştı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ