Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa adanada hesap kavgası, adanada

        Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesi, Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre M.E. (21), S.G.İ.Y. (18) ile birlikte arkadaşları gece eğlenmek için bir bara gitti. Arkadaşlar gece saat 24:00'a kadar eğlendikten sonra bardan ayrılmak istedi. Garson bardan ayrılmak isteyen şahıslardan hesabın ödenmesini istedi ancak şahıslar "Biz de mi hesap vereceğiz" diyerek hesabı ödemek istemedi. Bunun üzerine bar sahibi Ş.T. (40) ile hesabı ödemek istemeyenler arasında tartışma çıktı. Para ödenmeyince tartışma biranda silahlı bıçaklı kavgaya dönüştü.

        Çıkan kavgada İ.İ., Ş.T., S.B., A.D., A.T., M.A., E.K. ve U.T. bıçak ve silahla yaralandı. Bu arada, barda bulunan ve eğlenmeye gelen şahıslarda can korkusuyla kaçmaya başladı. Barın kapısından çıkan kadın ve erkekler kapı önünde birbirinin üzerine düştü. Kapıdan gelen bir kişi ise kaçan başka bir şahsa sandalye fırlattı. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

        Olay yerine gelen polis, sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla şahısları hastaneye kaldırdı. Polis ise zanlıları gözaltına aldı. Ancak barda kavga eden şahıslar birbirinden şikayetçi olmayınca zanlılar serbest bırakıldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ