Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Cinayette, evlatlığın parmağı var mı?

        Neşet KARADAĞ / HT GAZETE

        Adana’da Sucuzade Mahallesi’nde oturan İbrahim Kılınç (63), yalnız yaşadığı evinde önceki gün pompalı tüfekle öldürülmüş halde bulundu. Cinayet bürosu ekipleri, yaptıkları soruşturma sonunda Kılınç’ı damadı S.Ö. ile üvey kızı S.Ö.’nün öldürdüğünü belirledi. Katil zanlısı karı-koca ile kendilerine yardımcı olduğu iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

        ‘EŞİMİN HABERİ YOKTU’

        Damat, polis sorgusunda, önce kayınpederi ile güvercin yüzünden tartıştıklarını ve kendisine küfretmesi üzerine öldürdüğünü söyledi. Ancak daha sonra, cinayeti miras yüzünden işlediğini belirterek, “Maddi sıkıntı çekiyorduk. Kayınbabam ise evde tek başına refah içinde yaşıyordu. Öldürüp evine yerleşecektik. Eşimden de öldürdüğüm kayınbabamın maaşını alması için boşanacaktım. Ama düşündüğüm gibi olmadı. Eşimin cinayetten haberi yoktu” dedi.

        ‘KEŞKE POLİSE GİTSEYDİM’

        Genç kadın ise “Eşimin doğru düzgün işi yoktu. Aslen teyzemin kocası olan üvey babam bize maddi destek verirdi. Eşim, babamı öldürdükten sonra eve geldi. Her şeyi anlattı. Keşke o gün polise gitseydim” şeklinde konuştu. Şüpheliler, polis sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ