Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bankada dehşet anları İcra gelince harakiriye kalkıştı

        Kayseri’de daha önce özel bir kolejde öğretmen olduğu ifade edilen M.Ş eşinin akrabalarının borçları yüzünden icralık olunca gittiği banka şubesinin içinde karnına bir kez bıçak saplayıp, intihara kalkıştı.

        Cumhuriyet Mahallesi Bankalar Caddesinde bulunan bir bankanın merkez şubesine gelen 29 yaşındaki Sosyal Bilgiler öğretmeni M.Ş.’nin eşinin akrabalarına kefil olmalarından kaynaklanan kredi borcu yüzünden icralık olduğunu ve bu konuda banka görevlileri ile görüştüğü belirtildi.

        Görüşme esnasında borçları ödeyecek durumlarının olmadığını dile getiren M.Ş.’nin, yaşadıkları sıkıntıları anlattığı sırada bir anda cinnet geçirdiği ve elindeki bıçağı karnına sapladığı ifade edildi. Bankada hareketli saatlerin yaşanmasına yol açan olayın ardından olay yerine 112 ekipleri çağrıldı. Özel bir kolejde daha önde sosyal bilgiler öğretmeni olarak görev yaptığı ancak şu an işsiz olduğu belirtilen M.Ş. olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kadın öğretmenin durumunun iyi olduğu ifade edildi Banka Şubesi yetkilileri öğretmen M.Ş'nin kefil olduğunu doğrulayıp, borç miktarı konusunda müşteri gizliliği nedeniyle açıklama yapamayacaklarını, kadın öğretmenin 2 bankaya daha yakınlarına kefil olduğu için borçlu durumda olduğunu belirttiler.

        Kayseri Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan genç öğretmenin karın boşluğunda bir bıçak yarası bulunduğu ve durumunun iyi olduğu ifade edildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ