Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ankara Çucuk'ta ortaokul öğrencisi av tüfeği ile canına kıydı

        Olay, Çubuk'un Atatürk Mahallesi Şehit Ahmet Aydoğan Caddesi üzerinde bulunan bir gecekonduda akşam saatlerinde meydana geldi. Çubuk'ta Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi B.A. evde av tüfeğiyle kendini vurdu.

        Alınan bilgiye göre, olay, Atatürk Mahallesi Şehit Ahmet Aydoğan Caddesi üzerinde bulunan bir gecekondu evde babası ve annesinin oturduğu odadan diğer odaya geçtiği sırada B.A. isimli genç, sandıktan çıkardığı av tüfeğiyle boğazına dayayıp ateş etti.

        Silah sesi üzerine odaya giren annesi, oğlu Barış'ı kanlar içerisinde ve çenesi dağılmış vaziyette buldu. Anne hemen komşularından yardım istedi. Haber verilen komşuları, aileyi dışarı çıkarırken, durumu polise ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

        Bu sırada fenalaşan Barış'ın annesi, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Barış Alıcı'nın hayatını kaybettiğini tespit etti.

        Öğrenci Alıcı'nın cenazesi gerekli incelemenin ardından önce hastane morguna, ardından Çubuk'ta toprağa verildi. Barış Alıcı'nın intihar edeceği gün sınıf arkadaşları ile okul çıkışı mahallede bir süre oynadıktan sonra ayrılmak isteyip eve gideceğini belirttiği öğrenildi.

        Arkadaşlarının ise 'neden erken gidiyorsun' demesi üzerine, 'akşam hepinizin haberi olur' dediği belirtildi. Alıcı'nın aynı okuldan bir kızı sevdiği, ancak karşılık bulamadığı öğrenildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ