Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Akaryakıt soyguncularına ceza yağdı

        Zonguldak, Bartın ve Bolu'da 3 yıl önce art arda 5 akaryakıt istasyonuna girip çalışanların el ve ayaklarını bağlayarak para ve sigara çalan yüzleri maskeli 3 kişi, polis ve jandarmanın ortak çalışmasıyla yakalandı. Şüphelilerin otomobilinde akaryakıt istasyonlarından çaldığı 14 bin lira ile sigara paketleri bulundu.

        Mustafa Özdoğan, Aykut Safer ve Gökhan Diren, 'nitelikli yağma', 'kişi hürriyetini yoksun kılma', 'silahla tehdit' suçlarından Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada son kez hakim karşısına çıktı. Sanıklarda Mustafa Özdoğan ve Gökhan Diren duruşmada hazır bulunurken; Aykut Safer, Ankara 1 No'lu L Tipi Kapalı Cezaevi'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi'yle katıldı.

        Mahkeme heyeti Mustafa Özdoğan'a 'yağma' suçundan 6 kez 12'şer yıl, 'kişi hürriyetini yoksun kılma' suçundan 6 kez 6'şar yıl olmak üzere toplam 108 yıl hapis cezası verdi. Gökhan Diren ile Aykut Safer'e ise 'yağma' dan 6 kez 10'ar yıl, 'kişi hürriyetini yoksun kılma' dan da 6 kez 5'er yıl olmak üzere toplam 90'ar yıl hapis cezası verildi.

        Jandarmalar eşliğinde adliyeye götürülürken yüzünü gazete parçası ile kapatan Mustafa Özdoğan, duruşma sonunda adliyeden çıkarken ise basın mensuplarına yüzünü kapatmadan, "Çekin, çekin" dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ