Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek konuşuyor

        HABERTURK.COM

        Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la karşılıklı açıklamalarıyla ilgili açıklamada bulundu. Gökçek şunları söyledi:

        Acaba Melih Gökçek ne söyleyecek dendi ama bizfitneye ateş dökmeyiz, söndürürüz. Ben Bülent Arınç'la ilgili ifadelerimi iki tweet'le belirttim. O cevaptan sonra sayın Başbakanımız bana bir bakan vasıtasıyla haber gönderdi 'Melih Bey konuşmasın ben kendisiyle göreşeceğim' dedi.Bundan sonra dikkat ettiyseniz bir daha konuşmadım. Benim konuşmadan kaçan, çekinen biri olmadığını herkes iyi bilir. Parti disiplinine bağlı olduğum da bilinir.

        EMİR DEMİRİ KESER

        Bundan sonra da bu konu üzerinde konuşmayacağım. Çünkü dün akşam sayın Başbakanımızla görüştüm. Sayın Başbakanımız, kamuoyunda bazı kesimlerin özellikle fitneyi kaynatmak maksadıyla kullanıldığını ve konuşulmaması gerektiğini belirtti.Başbakanımızın emri başım üstüne. Bizde parti disiplini bunu gerektirir. Emir demiri keser.

        'BUNDAN SONRA KESİNLİKLE...'

        Bundan sonra da kesinlikle ve kesinlikle bu konu üzerinde en ufak suale cevap vermeyeceğim.Çünkü bizim partimiz CHP değil. Benim genel başkanım Kılıçdaroğlu değil. Biliyorsunuz CHP'de biri konuştuğunda Kılıçdaroğlu, 'Susun' dediğinde CHP'deki adet koro halinde konuşmaktır. CHP değildir AK Parti.

        AK Parti'de bir emir verilir ve emir yerine getirilir. Bunu fırsat bilip savcılığa koşanlar var. Onlara ayrıca katıldığım canlı yayınlarda enine boyunca cevaplarını veririm.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ