Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Enes Güler'in akciğer enfeksiyonu nedeni ile öldüğü ortaya çıktı

        Kars’ın Arpaçay İlçesi’nde 4 ay içinde 3 çocuğunu kaybeden Zeynep ve Hacı Güler çiftinin 5 yaşındaki oğulları Enes’in otopsi raporu açıklandı.

        Baba Hacı Güler, “Arpaçay Savcılığı’ndan aradılar. Enes, akciğer enfeksiyonu nedeni ile ölmüş. Raporu duyunca çok şaşırdım çünkü oğlumda ateş, öksürük hiçbir belirti yoktu” dedi.

        Arpaçay’dan dün Erzurum’a gelen Güler ailesi, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti. Burada kalp grafiği çekilen Güler çifti ve kızları kontrolden geçirildi. Hastanedeyken Arpaçay Cumhuriyet

        Savcılığı tarafından telefonda arandığını söyleyen baba Hacı Güler, “Kalp grafiklerimiz çekildi, ancak birşey çıkmadı. Genetik bölümünden Irmak’ı çocuk kardiyoloji bölümüne gönderdiler.

        Doktor kalbine baktı ve bir şey olmadığını belirtti. Holter taktılar. Hastaneden ayrılmadan Arpaçay Savcılığı’ndan aradılar. Savcı Bey, Enes’in otopsi raporunun çıktığını adliyeye gelmemi istedi. Erzurum’da olduğumu bildirdim ve telefonda sonucu öğrenmek istedim.

        Ölüm nedeninin ağciğer enfeksiyonu olduğunu aktardı. Açıkcası çok şaşırdım çünkü; enfeksiyonu olan bir insanın öksürük, halsizlik gibi belirtisi olur. Bunların hiçbiri yoktu. Rapordan sonra odadaki şüphelerim daha fazla arttı” dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ