Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çilem Karabulut ruh hastanesine kaldırıldı

        Neşet KARADAĞ/ADANA

        Adana'da ailesini karşısına alıp evlendiği çok sevdiği kocasını öldüren Çilem Karabulut'un cezaevinde psikolojisi bozuldu.

        Adana'da ailesini bile karşısına alıp evlendiği eşi Hasan Karabulut'u kendisine Antalya'da fuhuş yaptırmak istediği iddiasıyla tabancayla öldüren Çilem Karabulut'un cezaevinde psikolojisi bozulunca ruh hastanesine yatırıldı.

        Adana'nın Yeşilyurt Mahallesi'ndeki evlerinde 8 Temmuz sabahı eşi Hasan Karabulut'u (33) 6 kurşunla öldürdükten sonra polise teslim olan ve tutuklanan bir çocuk annesi Çilem Karabulut (22) ile ilgili soruşturma sürüyor. Nöbetçi mahkemenin ‘Tahrik adlında eşini öldürmek' suçundan tutukladığı Karabulut'un cezaevinde işlediği suçun farkına yeni yeni vardığı ve psikolojisinin bozulduğu iddia edildi.

        PSİKOLOJİSİ BOZULDU

        Kendisini ziyarete gelen babası Yusuf Doğan'a (53), ‘Baba beni bugün Antalya'da başka şekilde görsen daha mı iyiydi" diye soran ve psikolojisinin çok bozuk olduğunu söyleyen Çilem'in önceki gün uygunsuz hareketlerde bulunması üzerine Adana Ruh ve Sinir Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Hastanede yapılacak tedavi ve psikolojik desteğin ardından Çilem'in cezai ehliyetinin olup olmadığı yönünde de rapor hazırlanacağı belirtildi.

        ‘BANA PARA KAZANACAKSIN'

        Çilem, tutuklandığı nöbetçi mahkemede, hamileyken bile kendisini döven kocasını nasıl öldürdüğünü şöyle anlatmıştı: "Hasan son 3 gündür eve gelmiyordu. Olay günü sabah 07.00'da eve geldi. Bebeği yatak odasından çıkarmamı istedi ben de diğer odaya götürdüm. Daha sonra yatak odasına tekrar geldiğimde, her zaman belinde taşıdığı tabancayı yastığın altına koydu, soyundu valiz çıkardı 'Ben biraz uyuyacağım, hazırlan, 2 kadın ve sen Antalya'ya gideceğiz. Diğer 2 kadınla birlikte fuhuş yapıp bana para kazanacaksınız. Artık Adana ile ilişkilerini kes' dedi. Ben kendisine bakınca 'Ne bakıyorsun bundan sonra lafımı ikiletme' diyerek saçlarımdan tutup sürükledi. Ben yere düştüm, saçımdan tuttuğu için Hasan da yatağın arasına düştü. Hasan'ın beni öldüreceğini düşünerek yastık altındaki tabancasını alıp ateş etmeye başladım. Vurup vurmadığımı bilmiyordum. Hasan peşime düşebilir diye yatak odasının kapısını kilitledim ve bebeğimi de alarak evden kaçtım."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ