Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eskişehir'de pompalı tüfekle saldırı

        Alınan bilgiye göre, Zafer Mahallesi Doğançay Sokak'ta A.Y. (42) ile çocukları E.Y. (13) ve S.Y'nin (16) üzerine 38 HK 111 plakalı otomobilden pompalı tüfekle ateş açıldı. Bu sırada olay yeri yakınlarında bulunan H.A. (35) ile Y.Ö'ye de (16) tüfekten çıkan saçmalar isabet etti. Yaralanan 5 kişi, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan söz konusu yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

        Bu arada olay yerinden uzaklaşan otomobilin ise Gündoğdu Mahallesi çevre yolunda olduğu bilgisini alan polis ekipleri, bölgeyi abluka altına aldı. Ekipler, şüpheli aracı şehirlerarası otobüs terminali yakınlarında durdurdu.

        Araçta bulunan 2'si kadın 3 şüpheli yakalandı. Araçtan kaçan 2 zanlı ise Gökmeydan Mahallesi'ndeki sulama kanalı içerisinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

        Gözaltına alınan şüpheliler O.A, N.A, S.A, S.G. ile B.C'nin, İl Emniyet Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgularının sürdüğü bildirildi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ