Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'daki yangını izlerken kaza yapan genç çift hayatını kaybetti

        Bursa'nınMudanyailçesindeki orman yangının izlemek için karayolunun kenarına araçlarını park edip dışarı çıkan genç çift, yarış yaptığı öne sürülen bir aracın çarpması sonucu hayatlarını kaybetti. Genç çiftin araçta uyuyan 5 yaşındaki kızları ise kazayı yara almadan atlattı.

        Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesinde oturan Seyit Çekirge (35) eşi Deniz Çekirge (34) ve 5 yaşındaki kızı Ceren'i de alarak gece 01.30 sıralarındaMudanyayoluna gittiler.Mudanya'dan şehir merkezine gidiş istikametine doğru 16 BYJ 39 plakalı Doblo marka aracını emniyet şeridine çeken Seyit Çekirge ve eşi araçtan indiler.

        ANNE VE BABA ÖLDÜ, KÜÇÜK KIZLARI YARA ALMADAN KURTULDU

        50 hektarlık alanda etkili olan 2 köyü tehdit eden alevleri seyredip görüntü çekmek isteyen genç çifteMudanyaistikametinden gelen ve yarış yaptığı öne sürülen E.M. idaresindeki BMW marka bir otomobil çarptı. Ağır yaralanan çift kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti. Kızları Ceren ise araçta olduğu için kazayı yara almadan atlattı. Çiftin ikiz diğer çocukları Deren'i ise yakınlarına bıraktığı öğrenildi.

        Kazaya sebep olan E.M.'nin de hafif yaralandığı öğrenildi. Kazada yol kenarında bekleyen Reyhan Çekirge. Münevver A. Toprak Çekirge Sinan A. da hafif yaralandılar.

        "4 TANE ARAÇ YARIŞIRKEN..."

        Kazada ölen Seyit ve Deniz Çekirge'nin aracının hemen arkasında olan Emre Türkoğlu, İHA muhabirine yaşadığı dehşeti anlattı. Gece 01.30 sıralarında yangını seyretmek için emniyet şeridine durduklarını anlatan Türkoğlu, "Aynı yerdeydik, ben de arkadaki 4. araçtım. 4 tane araç yarışırken en arkadan gelen orta şeride kırdı. Orta şerit dolu olduğu için en sağ şeride kırmaya çalıştı. Bu sefer aracın dengesini kaybetti. Bizim aracımıza vurdu. Onlar da aracın dışındaydılar. Araba emniyet şeridinde park halindeydi. Seyit ve Deniz Çekirge çifti de emniyet şeridinden yangını seyrediyorlardı. Çocuk da Allah'tan arabanın içindeydi. İlk önce Deniz ablaya ondan sonra da Seyit abiye çarptı. Hemen 112'yi aradık. Çocuğu arabadan çıkardık, olay yerinden uzaklaştırdık. Geriye kalanını da ambulansla polis halletti zaten. Çarpan araç daha sonra bariyerlere çarpıp ters döndü. Şoför de yaralıydı, ambulansla hastaneye götürdüler." diye konuştu.

        Acı haber aileyi yasa boğarken, aile fertleri kaza yapan sürücünün en ağır şekilde cezalandırılmasını istediler. Jandarma ve polisin olayla ilgili soruşturması sürerken, elektrikçilik yapan Seyit Çekirge ve eşinin ikindi namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.Genç çiftten ise geriye ikiz çocuklarıyla mutlu günlerinde çekilmiş fotoğrafları kaldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ