Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bakan Feridun Bilgin'in babaannesi hayatını kaybetti

        Sakarya'da vefat eden Lütfiye Bilgin'in cenazesi dün akşam karayoluyla Sivas'a getirilerek, Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu.

        Sabah saatlerinde cenazeyi teslim alan Bakan Bilgin ve yakınları, cenazeyi Kangal ilçesine bağlı Alacahan köyüne götürdü.

        Lütfiye Bilgin'in cenazesi, İlçe Müftüsü Salim Kekeç'in cuma namazına müteakip kıldırdığı cenaze namazının ardından köydeki Zeynep Hatun Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        Törene Bilgin'in ailesi ve yakınları, Sivas Valisi Alim Barut, AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sivas Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca ve vatandaşlar katıldı.

        KÖYDE İNCELEMELERDE BULUNDU

        Bakan Bilgin, daha sonra restorasyonu devam eden Alacahan Merkez Cami ve Alacahan Kervansarayı'nda inceleme yaptı. me Bakanı Bilgin ve yakınları cenazeyi Kangal ilçesi Alacahan köyü'ne getirdi.

        Lütfiye Bilgin'in cenazesi, Kangal İlçe Müftüsü Salim Kekeç'in cuma namazına müteakip kıldırdığı cenaze namazının ardından Alacahan Köyü Zeynep Hatun Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        Törene Bilgin'in ailesi ve yakınları, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Sivas Valisi Alim Barut, AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sivas Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca ve vatandaşlar katıldı.

        Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, burada restorasyonu devam eden Alacahan Merkez Cami ve Alacahan Kervansarayı'nda incelemelerde bulundu.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ