Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayıp balıkçı dövmesinden teşhis edildi

        Göksel GÜRSOY / ÇORLU

        MarmaraEreğlisi'nde denize açıldıkları teknenin alabora olması sonucu kaybolan Bülent Arslan'ın cesedi olaydan 18 gün sonra Kumbağ Sahili açıklarında bulundu. Arslan'ı ailesi, sol koluna yaptırdığı ve kızı Ilgın'ın adını yazdırdığı dövmesinden teşhis etti.

        MarmaraEreğlisiİlçesi'ne bağlı Yeniçiftlik Mahallesi'ndeki sahilden balık avlamak için denize açılan ve içerisinde Sedat Türkücü, Volkan Sevim ve Bülent Arslan'ın bulunduğu tekne 6 Eylül'de alabora oldu. Teknede bulunan Bülent Arslan ve Sedat Türkücü kaybolurken, kıyıya doğru yaklaşık 4 saat boyunca yüzen Volkan Sevim sahil güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

        Süleymanpaşa İlçesi'ne bağlı Barbaros Mahallesi'nden adalara, araç ve yolcu taşımacılığı yapanMarmaraFeribotu'nda bulunan yolcular Kumbağ sahili açıklarında denizde ceset olduğunu fark ederek, gemi kaptanına haber verdi. Kaptanın çağrısı üzerine olay yerine giden AFAD ve sahil güvenlik ekipleri, cesedi bota alarak kıyıya çıkardı. Polis ekiplerince olay yerine getirilen kayıp yakınları cesedin Bülent Arslan'a ait olduğunu sol kolundaki kızı Ilgın'ın adının yazılı olduğu dövmesinden teşhis etti. Arefe günü yaşanan olayda aile göz yaşlarına boğuldu. Arslan'ın cenazesi Çorlu Garaj Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Kayıp balıkçı Sedat Türkücü ise halen bulunamadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ