Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş-Galatasaray maçı sonrası Fernando Santos'tan penaltı isyanı! "Hakkımızı yedirmem, net penaltı" - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Galatasaray'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

        Portekizli teknik adamın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

        2

        "Maça 1-0 geride başladık. Erken gol yedikten sonra işler kolay olmuyor. Takımın reaksiyonundan mutluyum. Fırsatlar yakaladık ama sonuç alamadık. İkinci yarıda da iyiydik. İkinci yarı en az 2-3 pozisyon var ama olmadı. Taraftar mutlu değil, ben mutlu değilim. Soyunma odasında oyuncularımız mutsuz. Çok fazla denedik ama gol olmadı."

        3

        "ÜÇÜNCÜ KEZ PENALTIMIZ VERİLMEDİ"

        "Üçüncü kez Beşiktaş'ın penaltısı verilmedi. Adana Demirspor maçı, Sivasspor maçı ve Galatasaray maçı! Üç kez penaltımız verilmedi. Omar Colley'in kırmızı çok şüpheli. VAR net olan penaltıya çağırmadı ama sarı olan pozisyona çağırdı. Hakemler daha dikkatli olmalı."

        4

        "NET PENALTI, COLLEY'İN POZİSYONU SARI KART"

        "Cenk Tosun'un pozisyonu kesinlikle penaltı. Hakemlerle ilgili konuşmayı sevmiyorum ama hakkımızı da yedirmem! Net penaltı, bahane üretmeyi sevmem. Omar Colley'in pozisyonu sarı kart."

        5

        "RASHICA'NIN ATEŞİ VARDI"

        69 yaşındaki teknik adam, Semih Kılıçsoy’un, Galatasaray karşısında mücadeleye 9 numara pozisyonunda başladığına dikkat çekerek, “Ardından maç içerisinde sola da geçti. İlk planımız Semih’in önde olmasıydı ama bunlar olabiliyor. Onun performansından dolayı mutluyum, çok çalıştı. Rashica’nın ateşi vardı. Bugün yüzde yüz olacağını da bilmiyorduk, bugün gayet iyiydi, çok çalıştı. Taze kan olarak Ghezzal’ı soktuk oyuna. Net pozisyon da yakaladı ama atamadı. Oyuncularımın çabasından dolayı mutluyum. Gol bulmak için çok mücadele ettik ama son10-15 dakikada gergin olduğumuzu söyleyebilirim. Goller gelmeyince son 10-15 dakika koptuk oyundan” cümlelerine yer verdi.

        6

        “ABOUBAKAR KISA ZAMANDA BİZE YARDIMCI OLACAK”

        Fernando Santos, Aboubakar’ın kısa zamanda eski performansını yakalayacağına inandığını belirterek, “Sakatlık sonrası bir oyuncunun ritim kazanması kolay değil. Daha fazla süre alacak ve kısa zamanda oyun ritmini kazanıp bize yardımcı olacak” şeklinde konuştu.

        7

        “G.SARAY'DAN DAHA İYİYDİK”

        Müsabakanın ilk yarısında kaleyi bulan 1 şutlarının olmasına rağmen fırsatlar yakaladıklarını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, “Galatasaray’ın duran toplarda neler yapacağını biliyorduk çalıştık ama golü hatadan yedik. Golden sonra 10-15 dakika etkilenmiş olabilir fakat sonra oyunu ele geçirdik. Topları kazandık, fırsatlar bulduk. Bugün maçın çoğu anında Galatasaray’dan daha iyiydik” diye konuştu.

        8

        Son olarak geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’yi çalıştıran Teknik Direktör Jorge Jesus’un, ‘Bu ligin sportif gerçekliği yok. Bu ligde maçlar sahada kazanılmıyor’ sözleri hatırlatılan Santos, “Şimdi buna biraz daha az gülüyorum. Çünkü fazlalaşmaya başladı bu hatalar” değerlendirmesinde bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ