Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayıp genç otomobilinde ölü bulundu

        HABER MERKEZİ / İZMİR

        Jandarma ekiplerinin ilk belirlemelerine göre Can Ş.'nin, otomobilinde mangal kömürü yakarak intihar ettiğinin düşünüldüğü öğrenildi.

        Olay, Urla ilçesi Altınköy sitesi ormanlık alanda meydana geldi. Ormanlık alan içerisinde yürüyüş yapan çevre sakinleri, hafif şekilde yanmış bir araç ile içerisinde hareketsiz bir şahıs görünce durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri yaptıkları incelemede, cesedin Çiğli Organize Sanayi'de çalışan ve 3 gün önce ailesi tarafından hakkında kayıp başvurusu yapılan Can Ş.'ye ait olduğunu tespit etti.

        İNTİHAR ŞÜPHESİ

        Jandarma ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede, aracın tüm camlarının kapatılıp ardından cam kenarlarının da içeriden bantla izole edildikten sonra araç içerisinde mangal kömürü yakıldığını belirledi. Can Ş.'nin araç içerisinde mangal kömürü yakarak intihar ettiği ihtimali üzerinde duran jandarma ekipleri, diğer ihtimallere karşı da soruşturmanın çok yönlü yürütüldüğünü bildirdi.

        Can Ş.'nin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ