Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kıskandığı komşusunu tekmeleyerek öldürdü

        Can HACIOĞLU / HABERTÜRK

        Eskişehir'de 29 yaşındaki Kazım Gür, iki gün sonra boşanma davasının olduğu 25 yaşındaki eşiyle yolda yürürken karşılaştıkları komşusu 54 yaşındaki Vedat Körpe'yi kıskançlık yüzünden göğsünden tekmeledi. Tekmeler sonucu yere düşen Körpe geçirdiği beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede öldü. Gözaltına alınan Kazım Gür, "Eşimle aynı markette çalışmaları nedeniyle kıskançlık krizine girdim. Eşimin benden boşanmasına neden olarak onu gördüm. İlişkileri olup olmadığını bilmiyorum" dedi.

        Olay önceki gece saat 23.00 sıralarında Odunpazarı ilçesi İstiklal Mahallesi Şair Fuzuli Caddesi'nde meydana geldi. İki çocukları bulunan ve iki gün sonra boşanma davaları oldukları öğrenilen Kazım ve Burcu Gür, son kez konuşmak için bir araya geldi. Çift yolda yürürken komşuları Vedat Körpe ile karşılaştı. Kazım Gür, eşi ile aynı markette çalışan komşusu Vedat Körpe'nin göğüs bölgesine tekme atmaya başladı. Yere düşen Körpe olayı görenler tarafından ambulans çağrılarak Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Körpe yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan Kazım Gür, "Vedat Körpe komşumuz. Eşimle de aynı markette çalışmaları nedeniyle kıskançlık krizine girdim. Eşimin benden boşanmasına neden olarak onu gördüm. İlişkileri olup olmadığını bilmiyorum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ