Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Kılıç: İlk günkü aşkla yoldayız

        Seçim çalışmaları kapsamında Samsun'da bulunan Bakan Kılıç'ı Adalet Sarayı'nda Vali İbrahim Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Bölge İstinaf Mahkemeleri Başsavcısı Fahri Gülay ve Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver ile diğer ilgililer karşıladı.

        Başsavcı Tosun'un makamına geçen Kılıç, burada basına kapalı olarak bir süre sohbet etti.

        Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Türkiye'mizi ve bölgemizde yaşanan sıkıntıları görüyorsunuz ama biz bunların karşısında dimdik duruyoruz. Ülkemizin yönetimi hükümet olarak asla boşluğa düşmemiştir, hiçbir zaman da düşmeyecektir" dedi.

        Bakan Kılıç, Samsun'da AK Parti 19 Mayıs Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Burada konuşan Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'yi kurduğunda ortaya koyduğu vizyonla yollarına devam ettiklerini belirtti

        AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 1 Kasım seçim kampanyasının ilk mitingini Samsun'da yaptığını hatırlatan Kılıç, "Burada hepinize tekrar teşekkür etmek istiyorum. Samsun Cumhuriyet Meydanı'na geldiniz, büyük katkı sağladınız ve bizleri mahcup etmediniz. Başbakanımız Samsun'dan ayrılırken çok mutlu ayrıldı" diye konuştu.

        Birlik ve beraberliğe sahip çıkıldığı sürece kendilerini yıkacak hiçbir gücün olmadığını vurgulayan Kılıç, şunları söyledi:

        "Türkiye'mizi ve bölgemizde yaşanan sıkıntıları görüyorsunuz ama biz bunların karşısında dimdik duruyoruz. Ülkemizin yönetimi hükümet olarak asla boşluğa düşmemiştir, hiçbir zaman da düşmeyecektir. Nasıl ki 7 Haziran'da en büyük sorumluluğu AK Parti'ye verdiyseniz, 1 Kasım'da tek başına yönetme sorumluluğunu da inşallah AK Parti'ye vereceksiniz."

        AK Parti kadrolarının birbirini tamamlayan, birbirine destek olan kadrolar olduğunu anlatan Kılıç, şöyle konuştu:

        "Bu parti bir davanın yürüyüşünün devamıdır. Bu dava ilelebet yürüyecektir. Samsun'da siyaset her zaman seviyeli yapılmıştır. Bu her zaman böyle olmuştur ve bundan sonra da böyle olmaya devam edecektir. Ben inanıyorum ki Samsun hiçbir zaman bu seviyenin düşmesine müsaade etmeyecektir. Bizim için milletimizin oyu değerlidir. Bizim için milletimizin verdiği karar her kararın üstündedir ve herkes değerlidir, her birey değerlidir, her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değerlidir. Kararına da saygımız var. Sorumluluk üstümüzdedir. Biz bu millete hizmet etmek için buradayız."

        AK Parti'nin ayrımcılık yapmadığına dikkati çeken Kılıç, "Türkiye birdir. Herkes değerlidir. Bayrağımız tektir. Devletimiz tektir. Bu millet tektir. Dolayısıyla inanıyorum ki 1 Kasım'dan sonra da hep beraber tek başımıza iktidar olarak yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. İlk günkü aşkla yoldayız" dedi.

        Bakan Kılıç ve katılımcılar, konuşmaların ardından, seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Kılıç, daha sonra esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

        Basına kapalı gerçekleşen programında ise Bakan Kılıç, 19 Mayıs Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ