Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem ANAP dönemi Başbakan Yardımcısı Pakdemirli ağır yaralı

        Ahmet ÜNSAL / MANİSA

        Makine Mühendisi olan, ANAP dönemi Başbakan Yardımcılığı görevinde bulunan 76 yaşındaki Ekrem Pakdemirli, Akhisar Zeytinliova'daki bahçesinde kendi üretimi zeytin toplama aparatının tanıtımını yaparken başına traktörün aparatı çarpması sonucu ağır yaralandı. Pakdemirli, kaldırıldığı Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'nde beyin travması teşhisiyle ameliyata alındı.

        Ulaştırma, Maliye, Gümrük ve Devlet Bakanlığı görevlerinde de bulunan, evli, 5 çocuk babası Ekrem Pakdemirli, ameliyatın ardından oğlu Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli'nin isteği üzerine özel ambulansla Celal Bayar Üniversite Hafsa Sultan Hastanesi Beyin Cerrahi Ana Bilim Dalı'na getirildi.

        Pakdemirli'nin Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hastanesi'nde tedavisi sürdürülürken, aynı üniversitede rektörlük görevinden bulunmuş olan oğlu Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli'nin yanısıra diğer çocukları ve yakınları da hastaneye geldi. Hastaneye gelenler arasında dönemin ANAP il başkanlarından Ersan Atılgan, Erdinç Yumrukaya ve o dönemin parlementer arkadaşları yer aldı.

        Bu arada CBÜ Rektörü Prof.Dr. Kemal Çelebi, eski rektör Mehmet Pakdemirli'yi telefonla arayarak, "Ekrem Pakdemirli'nin sağlığına kavuşabilmesi için ne gerekiyorsa hastanemiz doktorlarınca yapılacaktır. Sizlere büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum" dedi. Doktorlar ise Pakdemirli'nin sağlığı hakkında durumun ciddiyetini koruduğunu, gerekli tedavinin uygulanacağını söylediler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ