Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Evlenme teklifine 'Evet' cevabı üzerine alkış tufanı

        Gökhan ARTAN-İSTANBUL

        Türk Hava Yolları'nın perşembe saat 06:25'de İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Malatya'ya havalanan TK 2630 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi uçağında seyahat eden yolcular, bir evlilik teklifine tanıklık ettiler. Uçuş öncesinde evlilik teklifi fikrini kabin ekibine aktaran Malatyalı 31 yaşındaki elektronik mühendisi Caner Boyraz gerekli izinlerin ardından bu coşkuyu yolcularla birlikte yaşama kararını aldı ve kız arkadaşına uçuş sırasında yaptığı bir anonsla evlenme teklifinde bulundu.

        'EVET' CEVABIYLA ALKIŞ TUFANI KOPTU

        Caner Boyraz, kendisi gibi elektronik mühendisi olan 25 yaşındaki kız arkadaşı Senem Eren'e kabin içi anons mikrofonuyla yaptığı evlenme teklifi yolculardan büyük alkış aldı. Önce pilot anons ediyor sanan daha sonra ise erkek arkadaşının konuştuğunu fark etmesiyle şaşkınlık yaşayan Senem Eren'in evlenme teklifi kabul etmesiyle 10 bin metrede alkış tufanı koptu.

        Havada duygusal anlar yaşanırken Caner Boyraz diz çökerek çiçeği kız arkadaşına verdi. Yolcuların alkışları eşliğinde iki meslektaş evliliğe ilk adımlarını attılar. Ağustos'ta evlenmeyi planlayan çift için kabinde pasta da kesildi. Birbirlerine sarılan çift son olarak havada yüzük taktıktan sonra özel anları kaydederek ölümsüzleştirdiler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ