Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Minik Veysel'in "anne" yakarışları yürek burktu

        Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında annesi ve babası yaralanan 3 yaşındaki küçük Veysel'in "anne" diye yakarışları yürekleri yakarken, polis amcaları küçük çocuğu susturmak için kucaktan kucağa gezdirdiler.

        Merkez Aşağıköy'den Bilecik'in İstasyon Mahallesine seyir halindeki 11 EC 347 plakalı otomobil sürücüsü Eray Yıldırım virajı alamayarak Yüksek Hızlı Tren (YHT) köprü duvarına çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürücü Eray Yıldırım ve eşi Sıdıka Yıldırım yaralandılar.

        Otomobil içindeki 3 yaşındaki Veysel Yıldırım ve Yusuf Yıldırım (8) polis ekipleri tarafından polis otosuna alındı. Kaza sırasında korkan 3 yaşındaki küçük Veysel'in "anne" diye ağlayınca kazayı gören vatandaş küçük kucağı alarak gezdirmeye başladı.

        Bu sırada ambulansta ilk müdahale yapılırken annesini görünce tekrar "Anne, anne" diye ağlamaya başladı. İç çekerek ağlaması dinmeyen küçük Veysel'i ambulansın olduğu yere götüren vatandaş annesini göstererek teselli etmeye çalıştı. Bu sırada polis memuru küçük çocuğu kucağına alarak ağlamasın diye sırtını sıvazladı.

        Bu sırada başka bir polis küçük Veysel'in yanağından makas alarak çocuğun ağlamaması için ellerinden geleni yapıtlar. Yaralılar ilk tedavinin ardından Bilecik Devlet Hastanesinde tedavi altına aldılar.

        Küçük çocuklar ise, Çarşı Polis Karakolu memurları babasından bir yakının telefonu alarak, çocukları teslim ettiler.

        Trafik ekipleri kazayla ilgili tutanakları tuttuktan sonra olay yerinden ayrıldılar.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ