Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gülhane Parkı'nda hayatını kaybeden İsa Kılıç toprağa verildi

        İstanbul Gülhane Park'ta çay bahçesinde duvar çökmesi sonucu yaşamını yitiren 2 kişiden biri olan 37 yaşındaki İsa Kılıç, memleketi Samsun'da toprağa verildi.

        İstanbul Gülhane Park'ta çay bahçesinde otururken duvar çökmesi sonrası yaşamını yitiren evli 2 çocuk babası İsa Kılıç'ın cenazesi dün akşam memleketi Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Aşağıavdan Mahallesi'ndeki evine getirildi. Bu sabah evinin önüne getirilen cenaze için helallik alındı.

        Ailesi, yakınları ve komşularının duaları eşliğinde evinin önünden alınıp Aşağıavdan Camisi'ne getirdildi. Eşi 35 yaşındaki Nurten Kılıç, gözyaşlarına boğuldu. Baba Hamza ve anne Sıdıka Kılıç cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çekti. 12 yaşında Faruk ve 2 yaşında Zeynep adında iki çocuğu bulunan İsa Kılıç'ın 10 yıldır İstanbul'da bir sanayi sitesinde torna ustası olarak çalıştığı olay günü ise iş yerinden izin alarak kollarındaki ağrı nedeniyle doktora gittiği belirtildi. Doktora giderken randevu saatini beklemek için çay bahçesinde çay içmek için beklediği ifade edildi.

        İsa Kılıç, Aşağıavdan Cami'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında aile kabristanlığında toprağa verildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ