Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika AK Parti'li Selçuk Özdağ muhtarların sorunlarını dinledi

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Bir yandan PKK, diğer yandan ASALA, Ermenilerle problemimiz yok ama Ermenicilik yapanlar, illegal sol örgütler ile FETÖ el ele verdiler ve millet iradesine karşı birlikte hareket etmek istiyorlar" dedi.

        Özdağ, Manisa'da bir otelde düzenlenen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Manisa 25. İstişare Toplantısı'nda muhtarların sorunlarını dinledi.

        Muhtarların istekleri konusunda Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşeceğini ifade eden Özdağ, konuyla kendisinin yakından ilgileneceğini kaydetti.

        Özdağ, daha sonra görevine yeni atanan İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç'i makamında ziyaret ederek, gazetecilere, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ve PKK'ya yönelik operasyonlara ilgili açıklamalarda bulundu.

        FETÖ ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini aktaran Özdağ, "Kimse millet iradesi üzerinde olamayacak. 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözü geçerli olacak. Hiç kimse kendisini sandığın üzerinde hissetmeyecek. Millet ne diyorsa o olacak. Hukuk devletinin imkanlarını kullanarak, insan hak ve özgürlüklerin alanını kullanarak siyasetçiyi terbiye etmeye kimse kalkmayacak. Türkiye'de hiç kimse devletin üzerinde 'Ben devletim' diyemeyecek" dedi.

        "TÜRKİYE HİÇBİR ZAMAN BÖLÜNMEYECEKTİR"

        Selçuk Özdağ, Türkiye'nin birçok ilinde ve Manisa'da FETÖ'ye yönelik operasyonların sürdüğüne dikkati çekerek, "Çünkü bu yapı dini kullanarak, çok samimi insanları kullanarak bir hesap içerisine girdi. Ama bu hesaplar Recep Tayyip Erdoğan'dan, demokrasiden, TBMM'den döndü. Dönmeye de devam edecek. Bunun yanı sıra çeşitli isim altında terör örgütleri var. Bu örgütler de aynı gaye için çalışıyorlar. Egemen güçlerin vesayetçiliğini taşeronluğunu, sözcülüğünü ve görevlerini yapıyorlar. Bunlar Türkiye'nin büyümesinin önünde engellerdir. Geçmişte darbecilerdi, kirli ve şantajcı medya patronlarıydı şimdi de terör örgütleriyle egemen güçler Türkiye'yi terbiye etmek ve Türkiye'nin önünü kesmek istiyorlar. Bunu engelleyemeyecekler" dedi.

        Türkiye'yi bölmek isteyenlerin amaçlarına ulaşamayacağını vurgulayan Özdağ, kullanacakları maşaların kendilerine döneceğini söyledi.

        Özdağ, paralel yapı ve illegal örgütlerle mücadele noktasında özel sektör ve devlet kurumlarının dikkatli olmasını isteyerek, demokrasiyi askıya almak isteyenlere karşı hukukun devreye gireceğini belirtti.

        Güneydoğu'da terör örgütü PKK ve diğer taraftan da FETÖ ile mücadele edildiğini anımsatan Özdağ, şunları kaydetti:

        "Bir diğer yandan da bölücülüğün bataklığını kurutmak istiyoruz. Sermaye, medya, akademi, uyuşturucu ve kaçakçılık ayağı var. Topyekun bir mücadele içerisinde olmalıyız. Milletçe, Kürt, Türk, Alevi, Sünni beraberce bu devletin bayrağına sahip çıkmak, milli bütünlük içerisinde siyaset yapmak, milli bütünlük içerisinde kalarak her sözü söylemek bizim için görevdir. Aynı zamanda da terör örgütlerine karşı duyarlı olmak vatandaşlık vazifemizi yapmak, ihbarlarda bulunmak hepimizin görevidir. Başka Türkiye yok. Gelecek nesillere zengin bir ülke bırakmak istiyorsak bunlarla topyekun mücadele etmek mecburiyetinizdir. Önce AK Parti ile Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu ile hesaplaşmak istiyorlar. Buradan da Türkiye'ye zarar verdiklerini düşünemiyorlar. Bir yandan PKK, diğer yandan ASALA, Ermenilerle problemimiz yok ama Ermenicilik yapanlar, illegal sol örgütler ve FETÖ el ele verdiler ve millet iradesine karşı birlikte hareket etmek istiyorlar."

        Şehzadeler Belediyesince hizmete açılan Şehzadeler Belediyespor Kulübü binasının açılışını yapan Özdağ daha sonra Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ