Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir'de yaşlı adam dövüldükten 15 gün sonra öldü

        Neşet DİŞKAYA/İZMİR

        İzmir'in Bornova ilçesinde iddiaya göre; 35 yaşındaki Ö.Ö., kendisi ile aynı yaşta olan kız arkadaşına tacizde bulunduğu ile sürülen 76 yaşındaki Şükrü G.'yi darp etti. Hastaneye kaldırıldıktan sonra tedavi altına alınan Şükrü G., taburcu edildi. Ancak ertesi gün fenalaşan ve tekrar hastaneye götürülen yaşlı adam, 15 gün kaldığı komada yaşam savaşını kaybetti.

        Bunun üzerine ikinci kez gözaltına alınan Ö.Ö., tutuklandı. Olay, Erzene Mahallesi 26 sokak numara 14'te meydana geldi. İddiaya göre; 76 yaşındaki Şükrü G., birlikte yaşadığı 82 yaşındaki ağabeyi Necati G. ile birlikte daha önce tanıdıkları 35 Yaşındaki Emine C.'yi içki içmek için evlerine çağırdı. Bir süre birlikte içki içtikten sonra Necati G., uyumak için odasına gitti. Şükrü G.,yalnz kaldığı Emine C.'yi iddiaya göre; taciz etti. Bu sırada ve gelen Emine C.'nin erkek arkadaşı Şükrü D.'yi darp etti. Başına aldığı darbeler sonucu yaralanan Şükrü G. kaldırıldığı hastanede tedavisi yapıldıktan sonra eve gönderildi. Olay sonrası gözaltına alınan Ö.Ö. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

        15 GÜN YOĞUM BAKIMDA KALDI, ÖLDÜ

        Ancak ertesi gün rahatsızlanan yaşlı adam tekrar hastaneye götürüldü. 15 gün boyunca yoğum bakımda kalan Şükrü G. hayatını kaybetti. İzmir Adli Tıp Kurumu ilk belirlemelere göre kafasında darp izi bulunan Şükrü G.'nin beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiğini belirtti.

        Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlı olarak Ö.Ö.'yü tekrar gözaltına almak için çalışma başlattı. Polisin kendisini aradığını öğrenen Ö.Ö. avukatı ile savcılığa gidip teslim oldu. İfadesinde Şükrü G.'ye vurmadığını belirten Ö.Ö., tutuklandı.

        "BENİ ÖPMEYE ÇALIŞTI"

        Emniyette ifadesi alınan Emine C., "Olay günü Necati ve Şükrü G. kardeşlerle içki içiyorduk. Necati G. içki almak için dışarıya çıktı. Şükrü G. beni dudaklarımdan öpmeye başladı ve cinsel tacizde bulundu. Bu sırada Ö.Ö. geldi ve Şükrü G.'ye 3-4 tokat attı, 'ben gelmesem kızın yaşındaki kıza tecavüz edeceksin' dedi. Daha sonra ise evden çıkıp gittik" dedi.

        Olayı gören Necati G. ise Ö.Ö.'nün kardeşini tekme, tokat darp ettiğini belirtti. Necati G., "İçeride uyuyordum. Gürültü geldi. Gittiğimde Ö.Ö. kardeşimi ve Emine C.'yi darp ediyordu. Polisi aradım" şeklinde ifade verdi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi..

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ